Udgivet af Judith Kobbeltvedt, tir d. 24. mar 2020, kl. 12:18

Regeringens tiltag mod coronavirus/covid19 forlænges indtil videre til og med 10. Maj 2020. Dette gælder også i folkekirken og dermed vores fejring af påsken i kirkerne

Regeringen har besluttet, at alle offentlige institutioners indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning. Som følge heraf er alle gudstjenester derfor aflyst, indtil videre til og med de 10. Maj 2020  Det samme gælder menighedsråds aktiviteter i sognegårde og lignende offentlige arrangementer, hvor menighedsrådet er vært.

Bisættelser og begravelser kan stadig udføres med de særlige forholdsregler med begrænset deltagelse. Man kan også vælge, at afholde en mindegudstjeneste senere fx i forbindelse med urnenedsættelse.

Dåb og vielser kan gennemføres med max. 10 Pers. inkl. personale, det vil sige 6-7 personer fra familien. Vi kommer til at tilbyde flere dåbsgudstjenester senere, som udgangspunkt vil lægge efter gudstjenesten kl.10.30. Der vil også blive udbudt et par lørdage mere.

Graverne kan primært kontaktes telefonisk, men vil også i begrænset omfang være på vores kirkegårde og holde dem ved lige i denne tid.

Guds fred til os alle


Kategorier Nyheder